Back stretcher

Pripomoček za raztegovanje

4.9 od 5 (845 ocen)
4.9/5

79,99€   24,99€

PRIHRANEK -68%

100% varen nakup z možnostjo vračila brez vprašanj.

Kje vse pomaga Back Stretcher!

Kje vse pomaga Back Stretcher!

Cirkulacija in bolečine

Ko je hrbet brez napetosti, se izboljša cirkulacija krvi med telesom in medvretenčnimi ploščicami. Tako bo ...v hrbet vstopalo več krvi napolnjene s kisikom, vi pa se boste počutili bolj živo in prerojeno. Z redno uporabo boste premagali bolečine v hrbtu ter jih v veliki meri odpravili.

Zdravje hrbtenice

Dnevna opravila kot so uporaba računalnika, sedenje večino dneva ter fizične aktivnosti lahko pripeljejo do ... neravnovesja hrbtenice in drže. Z raztezanjem hrbtenice pa v hrbtenične diske vstopita nova kri in kisik, ki izboljšata stanje ter zdravje hrbtenice. Zdrava medvretenčna ploščica je ključna za normalno delovanje hrbtenice. Z uporabo našega pripomočka za raztegovanje hrbta lahko povečate volumen medvretenčnih diskov in s tem preprečite krčenje medvretenčnih ploščic ter povečate moč in zdravje hrbtenice.

Izboljša držo

Raztegovalnik hrbta in hkrati podpornik ledvenega predela je zasnovan, da pomaga popraviti in izboljšati držo. Postopoma ...vrača hrbtenico v njen prvotni položaj in s tem popravi vašo držo. Med raztezanjem se raven kisika v medvretenčnih diskih poveča kar dodatno učvrsti vašo hrbtenico. S tem ko raztezate hrbtenico, raztezate tudi hrbtne mišice in tako povečate njihovo prožnost ter vzdržljivost, hrbet pa bo postal močnejši, pokončnejši in prožnejši.

Vsestransko uporaben Back Stretcher

Uporaba je čisto enostavna. Pripomoček za raztegovanje hrbta položite na tla. Vrh le te je ukrivljen tako, da se ujema z naravno ukrivljenostjo naše hrbtenice.  Ko ležite na hrbtu se začnejo zgornje in spodnje mišice hrbta pasivno sproščati, kar pomeni da vam ni treba storiti ničesar. S tem ko se mišice začnejo sproščati, se hrbtenica začne raztezati in tako se stres ter napetost v hrbtenica počasi začneta umirjati. Primeren za vse starosti. Ergonomična oblika in 3 stopenjski lok poskrbita, da raztegovalnik hrbta pomaga uporabnikom v vseh starostnih obdobjih. Ravnotako primeren za uporabnike z boljšo in slabšo (začetno) fizično pripravljenostjo.

 

Poskrbite za boljšo prožnost z uporabo samo 2x po 5 minut dnevno. Po redni uporabi boste premagali bolečine v hrbtu, okrepili hrbet, izboljšali njegovo fleksibilnost ter izboljšali svojo držo. Primeren je tudi za potovanja, saj se razstavi.

Pomaga pri bolečinah na več mestih.

Back stretcher

TOP IZBIRA
1x 24.99€/kos 2x 19.99€/kos 3x 17.49€/kos
Ocena 5 / 5
4.8/5

Pohiti z nakupom

Samo še
22
kosov na zalogi!
Min
Sek

Ocene izdelka

4.9 od 5 (845 ocen)
4.9/5

5

96.2%

4

3.8%

3

0%

2

0%

1

0%

M**** *****

5 / 5
5/5

20. 04. 2020 Količina: 1

Odličen izdelek, priporočam vsem , ki veliko sedite čez dan! Vsakič ko pridem iz službe ga uporabim

A*** *****

5 / 5
5/5

20. 04. 2020 Količina: 1

Ful hitro je prišlo in uporabljam zdaj že dva tedna in lahko rečem, da opažam napredek, ne čutim več tiste grozne bolečine v hrbtu.

R***** *****

5 / 5
5/5

19. 04. 2020 Količina: 2

Včasih me je proti koncu delovnika zelo bolel hkrbet, zdaj pa stretcher uporabljam kar na stolu in nimam nobenih bolečin več!!

V**** *****

4.5 / 5
4.5/5

19. 04. 2020 Količina: 1

Zelo enostaven za uporabo pa dejansko je dovolj priročen, da sem ga lahko vzel s sabo na morje :) Res ga priporočam!

D***** *****

5 / 5
5/5

19. 04. 2020 Količina: 1

SUPER!! nemorm razložit kako sem zadovoljna! bolečin v hrbtu ni več!

M**** *****

4,5 / 5
4.5/5

16. 04. 2020 Količina: 2

Sem vaditeljica pilatesa in lahko povem, da je ta stretcher res super! Uporabljam ga s svojimi strankami za razretezanje, le pravilno ga je potrebno uporabljati.

Pomaga pri bolečinah na več mestih.