Chat with us, powered by LiveChat

prenosna blender flaška

Obarvaj svoj dan z zdravim napitkom!

69,99€   26,99€

PRIHRANEK -61%

100% varen nakup z možnostjo vračila brez vprašanj.

Lastnosti prenosne blender flaške

Lastnosti prenosne blender flaške

PRENOSNOST

Predstavljaj si, da si lahko brez elektrike zmiksaš zdrav in svež napitek kjerkoli in kadarkoli. Z najmočnejšo Prenosno Blender ...Flaško je to mogoče, saj jo imaš lahko vedno pri sebi. Ne služi zgolj kot Blender ampak tudi kot flaška, zdrav napitek ali obrok pa si lahko privoščiš kadar želiš in ne samo ko si doma. Polni se enostavno preko USB vhoda, baterija pa zdrži do 12 napitkov.

blender_led

MOČ

Gre za najmočnejši Blender, ki s svojimi 6 ultra ostrimi nerjavečimi rezili, močnim motorjem in vzdržljivo baterijo zmelje vse ...tvoje najljubše sestavine. Zmelje lahko vse vrste sadja, zelenjavo, žitarice, oreščke in celo led.

ČIŠČENJE

S Prenosno Blender flaško, si lahko pripraviš katerikoli napitek in s tem izboljšaš kakovost svoje prehrane. Pripraviš si lahko Smoothie ...namesto obroka, beljakovinski napitek po treningu, zdrav vitaminski sok ali celo koktail. Velikost Blenderja je idealna za na pot, saj ni večji od navadne flaše ali steklenice, vgrajeno pa ima tudi prenosno zanko, da jo lahko nosiš v roki.

UPORABNOST

Čiščenje je popolnoma enostavno, saj se očisti sam. Nikoli več ti ne bo treba čistiti Blenderja, saj vanj zgolj naliješ vodo in ga prižgeš. Blender ...bo ustvaril vrtinec, ki bo v nekaj sekundah spral ostanke napitka in že bo pripravljen za ponovno uporabo.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

BLENDER

S svojim močnim 7,4V električnim motorjem zavrti svojih 6 nerjavečih rezil s hitrostjo 22.000 vrtljajev na minuto.

BATERIJA

2000mAh baterija omogoča pripravo 10-12 napitkov, polnjenje pa je enostavno preko USB vhoda. Da se popolnoma napolni Blender potrebuje približno 2h polnjenja.

DESIGN

Brezhibno tehnično dodelan z elegantnim dizajnom in iz »BPA free« plastike je potrjen s strani ministrstva za zdravje in zdravstvene inšpekcije za varno in zdravo uporabo. Dizajn je primerne velikosti po standardnih merilih za uporabo na poti in držalih v avtu. Vgrajeno ima tudi držalo za lažje nošenje v roki ali torbi

VARNOST

Vgrajeno ima elektronsko varovalo, ki preprečuje motorju, da bi se vrtel, če flaška ni do konca zaprta. Prav tako varovalo preprečuje motorju, da bi se pregrel ali predolgo vrtel, ko je Blender prazen.

Prenosna Blender Flaška

TOP IZBIRA
1x 26.99€/kos 2x 21.59€/kos 3x 18.89€/kos

Izdelek 1

  • Izberite barvo
Ocena 4,9 / 5
4.8/5

Pohiti z nakupom

Samo še

20

kosov na zalogi!

Min
Sek