Opis

Unikaten Dizajn Z Udobnim Vzglavnikom

Blazina nudi odlično oporo zgornjem predelu hrbta in vratu ter s tem omogoča optimalno udobje. Zelo primerna za vse, ki se radi kjerkoli in kadarkoli uležete in sprostite ob dobri knjigi, dobri družbi, lovite ribe ali pa preprosto samo uživate v trenutku! Navdušeni pa bodo tudi vaši najmlajši, saj je blazina lahko tudi odlična igralna površina.

Debela, Vzdržljiva, Udobna

Večplastni debel, trpežen in peresno lahek material vam bo med počivanjem dal zračen in mehak občutek. Enostavna je za čiščenje, vodoodporna in uporabna tako na površinah kot so trava, pesek, skalnat teren ipd., kot tudi v ali ob bazenu.

 

 

 

Enostavna Za Uporabo

Edinstven patent za napihovanje zraka omogoča, da se bo vreča iz najlona napihnila le v nekaj trenutkih in to z odprtim zajemom in potegom skozi zrak. Ko je v vreči dovolj zraka, se preprosto zapre z zaponko. Tudi pospravljanje je enostavno in hitro, saj je potrebno le odpeti zaponko, vrečo zaviti v rolo in pospraviti v priročno torbico. Zaradi svoje praktičnosti je zvest spremljevalec na raznih glasbenih festivalih, kampiranju, druženju ob žaru, primeren za sončenje na plaži, uživanje na vrtu, gledanju tekme ter zelo zaželjen celo med čakanjem na letališču. Z malo domišljije so razsežnosti uporabe napihljive vreče za sprostitev neomejene!