Opis

Pajkice so narejene iz izjemno gladkega in prožnega umetnega usnja, ki se ne mečka. Prijeten material se tesno oprime vaše kože, hkrati pa vam omogoča enostavno upogibanje, počepe, raztezanje ali sedenje in vas pri gibanju ne omejujejo. Pajkice so tople in primerne za prihajajoče zimske dni. Lahko izvrstno kombinirate tako za ustvarjanje večernega »outfita« kot za vsakdanji »look«. Posebna ergonomska oblika pajkic omogoča, da se popolnoma prilagodijo dimenzijam vašega telesa in ustvarijo zavidljivo postavo.

Modne pajkice iz umetnega usnja poudarijo vašo postavo in se ji popolnoma prilagodijo ter ustvarijo privlačen videz, ki bo ujel pogled mimoidočih in vas naredil še bolj samozavestne. Pajkice se oprimejo vašega telesa, privzdignejo zadnjico in poudarijo boke. Visok pas pokrije, stisne in izravna trebuh ter na ta način skrije odvečne kilograme.

Moderen videz za vsak stil: Pajkice so izjemno enostavne za kombiniranje, saj se podajo k vsakemu stilu. Z njimi lahko ustvarite tako eleganten večerni videz kot vsakdanji »casual look«.

Privlačen izgled: Umetno usnje ustvarja privlačen in moderen videz za vsak letni čas. Pajkice so primerne za katerikoli tip postave, saj se prilagodijo dimenzijam vašega telesa in čudovito poudarijo vašo postavo.

Dizajn z visokim pasom: Visok pas prekrije trebuh, se ga tesno oprime in tako skrije morebitne odvečne kilograme, hkrati pa omogoča, da pajkice ne drsijo in ostanejo na svojem mestu ves dan.