Opis

Ionska krtača – iBrush je revolucija in obvezen pripomoček pri urejanju in oblikovanju pričeske. Z njo boste v trenutku zravnali še tako razmrščene in štrleče lase.

i brush krtača2

Posebnost krtače iBrush je, da v lasišče polno pozitivnih ionov, ki povročajo naelektrenost vnese negativne ione, ki naelektrenost izničijo in s tem zravna čisto vsak las posebej. Na ta način vzpostavi ravnovesje, ki drži vaše lase ravne čez cel dan oz. dokler ne pridejo v stik z neko drugo podlago, ki to ravnovesje poruši.

Mehanična nega je ob vseh različnih ponudbah šamponov in balzamov še toliko bolj pomembna in z iBrush krtačo je ta postopek lahko veliko nežnejši in manj agresiven za lase. Zahvaljujoč posebno razporejenim ščetinam različnih dolžin in nežnemu upogljivemu materijalu je česanje neverjetno enostavno.

Popolnoma nov tehnološki pristop je spremenil krtačenje in česanje las za vedno. Krtača je primerna za čisto vse tipe las, tako po strukturi kot dolžini, saj so pozitivni ioni prisotni na vsakem lasišču in z nevtralizacijo preprečujejo lomljenje las, cepljenje konic, poškodovane korenine in neprijetno cukanje!

Ionska krtača za lase

dual-ionic-hair-brush

  • Nevtralizira naelektrenost v lasišču
  • Nežno razčeše lase
  • Ima praktično obliko za udobno držanje
  • Je elegantnega designa in videza
  • masira lasišče

before after iBrush

iBrush