Xcomf

Blazina za sedenje

79,99€   29,99€

PRIHRANEK -62%

100% varen nakup z možnostjo vračila brez vprašanj. 

Kje vse pomaga Blazina!

Kje vse pomaga Blazina!

1. Zravna držo

Blazina Xcomf poveča komfortnost in udobje sedenja na vsaki še tako trdi površini. Njena posebna ergonomska struktura omogoča, da ...se teža telesa ob sedenju popolnoma enakomerno razporedi po celotni površini, saj se blazina prilagaja obliki telesa, da je pritisk ob sedenju povsod enak. Na ta način lahko več ur sedimo v pravilnem položaju ne da bi čutili neudobje.

2. Odpravi bolečine

Nepravilna drža med sedenjem lahko povzroča bolečine v križu, zgornjem delu hrbta ali vratu. Zaradi sključene ali ležeče drže se hrbtenica ...ukrivi v položaj, ki povzroča neprijetnost in bolečine, kar lahko dolgoročno pusti posledice. Blazina za sedenje Xcomf pomaga telesu, da se med sedenjem drži naravnost in pokončno. S tem bo telo v zdravem in naravnem položaju, bolečine pa bodo izginile.

3. Izboljša počutje

Vse več časa preživimo v sedečem položaju, zato je pravilna drža še kako pomembna za počutje telesa. Ker blazina spodbuja ravno in pokončno... držo med sedenjem, se vam bo povečala cirkulacija krvi in energije v telesu, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in življenje. Imeli boste več energije, počutili se boste bolje in izboljšali boste svoje zdravje.

Vsestransko uporabna blazina Xcomf

Uporabljate jo lahko v avtu, doma, v pisarni ali na dogodkih in poskrbite za udobno in pokončno sedenje brez bolečin!

Blazina za sedenje Xcomf

Ocena 4,8 / 5
4.8/5

Pohiti z nakupom

Samo še

22

kosov na zalogi!

Min
Sek